App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws De strijd tussen PSV en Feyenoord: ‘Ik vind dat wel een hele gelijke wedstrijd’

De strijd tussen PSV en Feyenoord: ‘Ik vind dat wel een hele gelijke wedstrijd’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het zondag in Eindhoven op tegen PSV. Bij Voetbalpraat op ESPN blikken de heren alvast vooruit op het duel.

“PSV heeft wel een interessant schema”, begint Jeroen Haarsma. De journalist is benieuwd welke druk er komt te staan op PSV wanneer Feyenoord er met de winst vandoor zou gaan. “Ze worden ongetwijfeld wel kampioen, maar als er ergens nog spanning moet komen, dan moet het de komende weken zijn. Eerst tegen Feyenoord en ze moeten uit tegen NEC en Go Ahead Eagles. Ook krijgen ze FC Twente en AZ op bezoek. Het zijn pittige weken tussen die Champions League-wedstrijden door. Ik denk dat ze er doorheen komen en stabiel genoeg zijn, maar bij verlies wordt het zeven punten.”

Perez denkt dat de titelstrijd niet meer spannend gaat worden, al heeft hij wel vertrouwen in een resultaat voor Feyenoord. “Ik vind dat wel een hele gelijke wedstrijd. Ondanks het puntenverschil vind ik dat in die twee wedstrijden Feyenoord even goed was als PSV. PSV heeft alleen iets meer individuele kwaliteit, maar ik vind dat Feyenoord tactisch beter is.” Toch is de Deen wel onder de indruk van de ploeg uit Eindhoven, waar afgelopen zaterdag met 1-7 werd gewonnen tegen PEC Zwolle. “De honger die ze hebben in het eerste half uur tegen Zwolle, dat heb ik nog nooit gezien na een Champions League wedstrijd in zo’n ambiance.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert