App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dat vind ik bij Giménez veel te mager’

‘Dat vind ik bij Giménez veel te mager’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist zondag te winnen van Almere City, maar groots was het wederom niet. Spits Santiago Gimenez lijkt nog steeds te worstelen met zijn vorm, zien ook Karim El Ahmadi en Willem van Hanegem.

“Er zijn spitsen die als ze even niet hebben gescoord voetballend nog wel iets laten zien, maar dat vind ik bij Giménez veel te mager”, zegt oud-voetballer Karim El Ahmadi. De kans van Gimenez in het begin van de wedstrijd, waarbij hij uit balans raakte terwijl hij vrij richting de keeper kon lopen, is veelzeggend. “Bij de Gimenez van voor de winterstop was dat zeker een doelpunt geweest”, aldus El Ahmadi.

Ook Willem van Hanegem ziet de spits worstelen met zijn vorm. “En dan kan het even iets minder gaan. Maar hij valt wel heel ver terug nu. In Almere was het helemaal niets en dat was niet voor het eerst.” De clubicoon zag dat de spits van Feyenoord eerst veel meer liet zien dan alleen het maken van doelpunten. “Soms creëerde hij uit het niets een kans. Het is niet zo dat hij alleen maar het laatste zetje gaf.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert