App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Compensatie voor supporters na uitwedstrijd tegen Almere City

Compensatie voor supporters na uitwedstrijd tegen Almere City

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord gaat de supporters compenseren die afgelopen zondag aanwezig waren bij het duel tegen Almere City. De Stadionclub zal het volledige bedrag van een kaartje terugbetalen.  Vanwege een vergissing verscheen een bus veel te laat bij De Kuip, waardoor een groot gedeelte van de eerste helft werd gemist.

“Supporters met een ticket voor deze wedstrijd hebben een e-mail ontvangen”, aldus Feyenoord Webcare op X. “Vanwege een vergissing bij de busmaatschappij is er een deel van de wedstrijd gemist. Om jullie tegemoet te komen wordt het bedrag van €26 terugbetaald.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert