App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Basisplaats Wellenreuther? ‘Hij doet het goed hè’

Basisplaats Wellenreuther? ‘Hij doet het goed hè’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Rondo bespreken Marco van Basten en Ronald de Boer de keepers van Feyenoord. Nu Justin Bijlow geblesseerd is, blinkt zijn vervanger wekelijks uit onder de lat.

Ronald de Boer steekt van wal: “Hij doet het goed hè. Echt fantastisch. Bijlow wordt niet gemist. Ook tegen Roma speelde Wellenreuther fantastisch. De penalty’s was een beetje pech, maar ja. Wat je nu gaat krijgen is dat hij straks naar de club gaat en zegt: ‘Ik wil eerste keeper blijven en anders ga ik weg.’ Daar is ook wel wat voor te zeggen, lijkt me. Die jongen heeft ook ambities. Als je het zo fantastisch doet en je moet er weer uit?”, zegt De Boer.

Marco van Basten vult hem aan: “Hij zal op een gegeven moment ook zeggen: ‘Ik heb bij Feyenoord laten zien dat ik goed ben, ik wil ergens anders spelen’. Dan zal Feyenoord dat ook begrijpen”, besluit Van Basten.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert