App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer realistisch: ‘Het was ook niet goed en ik vind wel dat wij moeten verbeteren’

Wieffer realistisch: ‘Het was ook niet goed en ik vind wel dat wij moeten verbeteren’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren van Almere City en nam de drie punten mee naar Rotterdam. Na afloop verscheen Mats Wieffer voor de camera van ESPN.

“Het kwam voornamelijk omdat ik een klap op mijn heup kreeg en daar had ik al last van”, begint de middenvelder over zijn fitheid. “Dan wordt het lastig, maar wij hadden ook niet veel wissels, dus ik moest wel door. Ook met lange ballen was het nog wel fysiek. Dit is wel één van de grootste klote wedstrijden die je kan spelen. Eigenlijk gaat het puur om de winst.”

Ondanks dat hij blij is met het resultaat, blijft de middenvelder realistisch. “Het was ook niet goed en ik vind wel dat wij moeten verbeteren, ondanks dat het wel heel moeilijk was op dit veld. Afgelopen wedstrijden is het wel vaak een beetje te mager in de score. Vandaag zat er ook gewoon niet meer in, dat zeg ik dan wel eerlijk. Uiteindelijk hebben we hem gewonnen en daar gaat het om.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert