Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber: ‘Ik denk dat geen enkele linksback het fijn vindt om tegen Minteh te staan’

Timber: ‘Ik denk dat geen enkele linksback het fijn vindt om tegen Minteh te staan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren van Almere City en Quinten Timber was na afloop op het persmoment vol lof over zijn teamgenoot, die naast zijn snelheid ook over een uitstekend schot lijkt te beschikken.

”Dat was bij ons al bekend, maar ik denk dat hij in het begin ook al liet zien dat hij meer kwaliteiten heeft dan alleen snelheid,” vertelt Timber tegenover ESPN. ”Dat is wel zijn grote kracht. Hij was vandaag belangrijk met zijn twee goals, dat is ook fijn. Hij is altijd wel dreigend in de een-tegen-een situaties. We zijn heel blij met hem.”

Timber ziet progressie bij zijn teamgenoot. ”Uiteindelijk is dat gewoon trainen, trainen, trainen en praten met elkaar. Hij heeft het liefst de bal in de diepte of aan zijn voeten. Dat heeft hij allebei graag. Ik denk dat geen enkele linksback het fijn vindt om tegen Minteh te staan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws