App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Minteh na wereldgoal: ‘Dit soort doelpunten maak ik normaal niet’

Minteh na wereldgoal: ‘Dit soort doelpunten maak ik normaal niet’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Yankuba Minteh was gisteren met twee goals uitermate belangrijk voor Feyenoord in de wedstrijd tegen Almere City. Vooral de eerste goal was er eentje om in te lijsten.

”De keeper probeerde uit te komen en stond ver van de goal. Ik probeerde hem in de verre hoek te schieten,” zegt de buitenspeler tegenover ESPN. ”Dit is de mooiste goal die ik ooit in mijn leven heb gescoord. Dit soort doelpunten maak ik normaal niet, dit is de eerste keer.”

”Het doelpunt was belangrijk voor mij en het team. We stonden gelijk en ik kwam erin om mijn bijdrage te leveren, en dat deed ik met twee doelpunten.” Het laatste doelpunt van de aanvaller dateerde van september. ”Het was lastig en ik had ook last van blessures. Nu ben ik weer terug en probeer ik weer te scoren.”

”Ik juichte met een vinger voor mijn mond”, gaat hij verder. ”Dat was meer een grapje, hoor. Ik werd even daarvoor door mijn benen gespeeld door een jongen van Almere. Dat vond het publiek in die hoek van het stadion erg leuk. Toen ik scoorde, maakte ik zo’n gebaar.”

Minteh weet wat de verwachtingen zijn van de buitenspelers van Feyenoord. ”We moeten als buitenspelers meer doelpunten en assists maken. Ik krijg niet veel mee uit de media. Alles wat ik doe is me focussen op de trainer en de wedstrijden. Ik weet niet precies wat de media zegt.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert