Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen kritisch: ‘Feyenoord had heel veel moeite’

Driessen kritisch: ‘Feyenoord had heel veel moeite’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren van Almere City en staat daarmee nog steeds stevig op plek 2. In De Telegraaf laat Valentijn Driessen weten niet onder de indruk te zijn.

“Feyenoord had heel veel moeite. Die goal wordt dan afgekeurd en daar kan je je vraagtekens bij stellen. Waarom wordt die goal afgekeurd? De wijze heren besluiten dan dat het ooit een keertje buitenspel is geweest, een halve eeuw geleden en dan keuren we hem af. Daar is die VAR niet voor bedoeld.”

Driessen gaat verder: “Minteh raakt zijn eerste twee goede ballen in 2024 bij Feyenoord. Dat betekent de moeizame overwinning. Vooraf werd Almere nog hoog op het paard gezet, maar dat bleek niet helemaal terecht. Want die hadden niet zoveel in te brengen, vond ik. Feyenoord had ook niet echt heel veel uitgespeelde kansen, maar Almere zette er heel weinig tegenover. Als je alleen maar bezig bent met overleven, dan vergeet je wel eens te voetballen en dat hadden ze tegen Feyenoord veel meer moeten doen, dan had er meer ingezeten”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws