App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘De clubs die voor Gimenez in de markt waren, zijn die de afgelopen twee maanden gaan twijfelen?’

‘De clubs die voor Gimenez in de markt waren, zijn die de afgelopen twee maanden gaan twijfelen?’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Dit Was Het Weekend op ESPN worden de prestaties van Feyenoord besproken. De Rotterdammers wonnen bij Almere City, maar groots was het allerminst. Ook zagen de heren Santiago Gimenez nog steeds worstelen met zijn vorm.

“De clubs die voor Gimenez in de markt waren, zijn die de afgelopen twee maanden gaan twijfelen?”, vroeg Kenneth Perez zich hardop af. Karim El Ahmadi denkt van wel. “Hij maakte tegen Roma dan wel die goal, maar als het ergens aan ontbrak was dat de voorhoede. De buitenspelers, maar ook de spitspositie. Het is te weinig wat ze de laatste weken laten zien. Dat geldt ook voor Ueda als hij invalt.”

Perez gaat verder. “Hij had een periode waarin alles lukte. Nu lukt er weinig. Waarschijnlijk zit hij qua niveau ergens daar tussenin. Dan is 40, 50 miljoen euro best veel geld.”

Tegen Almere zagen de heren, mede door de slechte grasmat, de Mexicaan uit balans raken bij een kans. “Bij een Gimenez in goede doen, zoals voor de winterstop, was dit gewoon een goal”, aldus El Ahmadi. “Je hebt sommige spitsen die even niet scoren maar voetballend wel wat laten zien. Maar ook dat vind ik bij hem nog veel te weinig.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert