Home Laatste Feyenoord Nieuws WEER niet: Feyenoord na strafschoppen uitgeschakeld door AS Roma

WEER niet: Feyenoord na strafschoppen uitgeschakeld door AS Roma

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft vanavond na strafschoppen verloren van AS Roma. Voor de Rotterdammers begon de wedstrijd goed en spits Santiago Gimenez tekende al snel voor de 0-1. Namens de Romeinen wist Lorenzo Pellegrini het net te vinden.

Roma speelde een sterke wedstrijd en de ploeg van Slot was vaak slordig aan de bal. Pas in de slotfase kwamen de Rotterdammers meer aan voetballen toe, maar te weinig om echt gevaarlijk te worden. Ook een verlenging leverde geen winnaar op en uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen. AS Roma kwam als winnaar uit de strijd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert