Home Laatste Feyenoord Nieuws Uitblinker Wellenreuther: ‘Ik kan me met een team geen teleurstellender moment bedenken’

Uitblinker Wellenreuther: ‘Ik kan me met een team geen teleurstellender moment bedenken’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord verloor gisteravond van AS Roma en de teleurstelling is enorm. Lichtpuntje was doelman Timon Wellenreuther, die een penalty van Lukaku stopte en vlak voor tijd een doelpunt van diezelfde Lukaku wist te voorkomen.

“Ik kan me met een team geen teleurstellender moment bedenken,” vertelt de doelman in gesprek met De Telegraaf, direct na afloop van het duel. “Ik voelde me zo goed, ik zat goed in de wedstrijd. Ik dacht dat we het gingen redden richting het einde. Maar op het laatst heb je dan een beetje geluk nodig. En dat had AS Roma opnieuw.

De doelman kreeg een boost van de gestopte strafschop. “Bij de eerste penalty zat ik er al dichtbij. Ik kijk vooraf altijd naar de spelers die ze nemen. Ik had mijn huiswerk nu ook gedaan. Drie keer zat ik in de goede hoek, maar de Italianen namen ze héél hard. Ik baal ervan dat het ons uiteindelijk niet hielp. Ik had er nog een moeten stoppen. Als ik twee strafschoppen had gepakt, weet ik zeker dat we waren doorgegaan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws