App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez: ‘Ik blijf geduldig en weet dat God mij die goal geeft’

Gimenez: ‘Ik blijf geduldig en weet dat God mij die goal geeft’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez nam gisteren in de wedstrijd tegen AS Roma de openingstreffer voor zijn rekening. Na afloop laat de spits weten ondanks het verlies trots te zijn op zijn team.

”Ik ben heel trots op mijn teamgenoten”, zegt de Mexicaan tegenover Veronica. ”We hebben op het veld alles gegeven. We speelden met ons hart en met veel passie. Ik weet dat Feyenoord en Rotterdam trots op ons zullen zijn, want we hebben echt alles eraan gedaan. Natuurlijk wilden we deze wedstrijd winnen, maar ik verlies liever op deze manier dan verliezen en niet alles te geven. Ik ben trots op mijn team.”

Zijn goal heeft hem goed gedaan. ”Spitsen leven voor doelpunten. Het is voor mij belangrijk om in dit soort topwedstrijden mezelf te laten zien. Mijn zelfvertrouwen stijgt daardoor en ik weet dat als een spits een keer scoort, er meer zullen volgen. Daar ben ik nu blij mee, maar het is niet belangrijk op dit moment. Ik scoor liever niet en dat we dan wel winnen, maar het is voetbal en hier moeten we van leren.”

Gimenez weet dat een mindere periode er soms bij kan horen. ”Ik heb geen verklaring. Elke spits heeft dit soort momenten. Voor mijn gevoel speelde ik niet heel slecht, ik speelde goed. Alleen ik scoorde niet. Een spits heeft dit soort momenten en het belangrijkste is wat je dan doet in het veld. Ik blijf werken en blijf hetzelfde doen als wanneer ik wel scoor. Ik blijf geduldig en weet dat God mij die goal geeft, en dat deed hij vandaag.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert