App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Complimenten voor Beelen: ‘Een hele knappe ontwikkeling’

Complimenten voor Beelen: ‘Een hele knappe ontwikkeling’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Hoewel Feyenoord gisteravond verloor van AS Roma, was verdediger Thomas Beelen een lichtpuntje in het hart van de defensie. De jongeling kan na afloop dan ook rekenen op veel complimenten.

”Dat is echt heel knap”, begint Karim El Ahmadi over Beelen bij ESPN. De centrale verdediger behoort nu al tot een van de uitblinkers. ”Hoe die vandaag speelde dat was echt geweldig. Ik vond Hancko ook geweldig spelen en Wieffer speelde ook fantastisch op het middenveld. Er zijn wel wat jongens die vandaag hebben laten zien makkelijk mee te kunnen op dit niveau.”

Beelen had geen enkele overtreding nodig om Romelu Lukaku af te stoppen. ”Dan zie je hoe belangrijk snelheid is, dan kan je daar op anticiperen”, reageert El Ahmadi. ”Een hele knappe ontwikkeling”, gaat Kenneth Perez verder. ”Je kan met een gerust hart Trauner vervangen. Die is fysiek kwetsbaar gebleken, dus nu heb je een hele goede vervanger. Ik denk zelfs dat Beelen blijft staan. Hoe je het ook went of keert, met Beelen heb je naar voren meer mogelijkheden met zijn snelheid.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert