Home Laatste Feyenoord Nieuws Balende Wieffer: ‘Het is gewoon heel zuur’

Balende Wieffer: ‘Het is gewoon heel zuur’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord verloor vanavond na strafschoppen van AS Roma. Na afloop verscheen een balende Mats Wieffer voor de camera van ESPN.

”Ik denk dat deze wedstrijd redelijk gelijk op ging,” begint de middenvelder. ”AS Roma had een aantal goede momenten. In het begin hadden we een paar mogelijkheden en waren we wat beter. Op een gegeven moment gingen ze ons meer vastzetten en daar hadden wij het lastig mee.” Wieffer kreeg na de 0-1 van Santiago Gimenez een grote mogelijkheid. ”De keeper kwam goed uit en maakte het doel klein. Ik wou hem erlangs schieten in de korte hoek.”

Pas ver in de tweede helft leek Feyenoord grip te krijgen op de wedstrijd. ”Vooral op het laatst had ik het idee dat wij wat fitter waren en creëerden wij wat kansen in de verlenging. Zij wilden niet echt meer denk ik. Als je dan met penalty’s verliest, zuurder kan denk ik niet. Ze schoten hem gewoon heel goed in. Vooral die eerste en laatste. Timon zat overal goed bij, maar als je ze zo inschiet dan zijn ze niet te pakken. Helaas dat we er twee missen.”

In de strafschoppenreeks misten David Hancko en Alireza Jahanbakhsh. ”Het maakt niet uit wie er uiteindelijk mist, als je mist is het altijd klote dat het gebeurt. Voor mijn gevoel schoten ze niet heel slecht in. Je kan ze niet echt iets kwalijk nemen. Het is gewoon heel zuur.”

De middenvelder zelf werd vlak voor tijd gewisseld. ”Ik bleef maar rennen voorin, op een gegeven moment was ik helemaal dood. Ali kan goede penalty’s nemen normaal, dus ik vond het niet heel raar.” Uiteindelijk is het wederom een pijnlijke avond in Rome. ”Het is echt verschrikkelijk. Zo kan je het wel noemen. Nu is het doodstil in de kleedkamer, het is echt klote ja.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws