Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘We verschuilen ons niet achter het feit dat we zonder uitfans moeten spelen’

‘We verschuilen ons niet achter het feit dat we zonder uitfans moeten spelen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het vanavond op tegen AS Roma en in Stadio Olimpico zullen geen Feyenoord supporters aanwezig zijn. Toch is dat niet iets waar Arne Slot zich achter wil verschuilen, zo laat hij weten tegenover het Algemeen Dagblad.

“We verschuilen ons niet achter het feit dat we zonder uitfans moeten spelen. We hebben een lijstje gezien van Feyenoord op vreemde bodem en dan zie je dat er heel wat uitwedstrijden zijn verloren, ook waar fans wel mee mochten. Maar ik kon wel genieten van de sfeer bijvoorbeeld op Celtic Park met al die meegereisde fans. Het ligt erg dicht bij elkaar tussen deze twee clubs. En dan gaan we niet veel anders doen.”

De oefenmeester gaat verder. “Er is een speelwijze en een speelplan en het is wel de bedoeling dat dat een beetje bij elkaar blijft. Wie de favoriet is deze wedstrijd? We hebben een paar spelers terug. Dat helpt uiteraard. Ik ben het eens met De Rossi als hij zegt dat we redelijk gelijkwaardig zijn. Het verschil is nu dat ze een volledig vol stadion hebben om ze te steunen. Het is een grote wedstrijd, de mensen komen er op af. Er zijn nog meer dan zeventigduizend toeschouwers. We zullen heel goed moeten zijn om AS Roma uit te schakelen”, besluit Slot.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert