Home Laatste Feyenoord Nieuws Schelvis: ‘Dat zegt Slot vooral om Roma groter te maken dan het is’

Schelvis: ‘Dat zegt Slot vooral om Roma groter te maken dan het is’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het over iets meer dan een uur in Stadio Olimpico op tegen AS Roma. Journalist Emile Schelvis geeft commentaar voor Ziggo Sport bij verschillende Serie A wedstrijden en blikt alvast vooruit op het duel.

”Roma werd de eerste 30 minuten weggespeeld door Frosinone. De Rossi greep het moment van de wereldgoal van Dean Huijsen niet aan om hém de oren te wassen, zoals in de Nederlandse pers werd geschetst, maar om zijn ploeg aan de praat te krijgen”, vertelt Schelvis tegenover RTV Rijnmond. ”Toen zagen we weer de oude De Rossi, die vuur kon spugen als het niet naar wens gaat. De wedstrijd werd pas diep in de tweede helft beslist, want toen viel pas de tweede goal.”

Schelvis gaat verder. ”Ze hebben, net als Feyenoord, veel slechte tijden meegemaakt. Dat is vergelijkbaar met Feyenoord. Het publiek is echt een twaalfde man hier. Wat vooral belangrijk is voor AS Roma is de vierde plek in de Serie A, de plek die recht geeft op de Champions League. Dat wordt al behoorlijk lastig voor AS Roma, maar is wel een absolute must met de enorme schulden hier.”

Ook Schelvis zag het interview van Slot waarin hij lovend was over AS Roma. ”Dat zegt Slot vooral om Roma groter te maken dan het is. Iedere speler weet wanneer hij tempo moet maken en wanneer hij even rustig aan moet doen. Feyenoord heeft ondertussen ook wel wat Europese ervaring opgedaan waaruit geput kan worden. De druk ligt hoe dan ook bij AS Roma, dat is lekker. Want zij moeten en Feyenoord wil.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws