Home Laatste Feyenoord Nieuws Pikant idee Derksen: ‘Als ik Ajax was, zou ik er alles aan doen om Arne Slot te halen’ (video)

Pikant idee Derksen: ‘Als ik Ajax was, zou ik er alles aan doen om Arne Slot te halen’ (video)

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Johan Derksen is van mening dat Ajax er alles aan zou moeten doen om voor volgend seizoen Arne Slot vast te leggen, zo laat hij weten bij Vandaag Inside.

“Iedereen denkt maar dat ze het straks na één transferperiode weer op de rails hebben. Dat gaat vier, vijf jaar duren man, voordat ze weer om de titel kunnen spelen”, aldus René van der Gijp. Derksen denkt dat een goede trainer Ajax sneller weer aan de top kan helpen. “Als ik Ajax was, zou ik er alles aan doen om Arne Slot te halen”, zo zegt hij stellig.

“Ik zou zeggen: ‘Kom maar hier, voor een waanzinnig salaris, en je mag het opbouwen”, vertelt Derksen. “Leg hem maar voor acht jaar vast. Dan kan hij een nieuw elftal opbouwen. en daar ook wat mee gaan bereiken. Dan weet je zeker dat je een goede in huis hebt.”

Van der Gijp ziet het niet gebeuren. “Ik zie wel dat Slot na Feyenoord liever naar het buitenland gaat. Dat je niet dat gezeik wilt hebben dat je naar de grote concurrent gaat.” Derksen ziet ook anderen die het zouden kunnen: “Anders vind ik Pascal Jansen en Ron Jans voor een opbouwfase heel geschikt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws