Home Laatste Feyenoord Nieuws Kramer steekt voorkeur niet onder stoelen of banken: ‘Als Ajax van RKC wint mag vijftigduizend man van mij ‘Kramer is een kakkerlak’ zingen’

Kramer steekt voorkeur niet onder stoelen of banken: ‘Als Ajax van RKC wint mag vijftigduizend man van mij ‘Kramer is een kakkerlak’ zingen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voor Michiel Kramer is er nog altijd maar een club en die voorkeur steekt de spits niet onder stoelen of banken.

”Ik zal mijn voorkeur nooit verbergen en dat mensen daar verbaasd op reageren, vind ik altijd heel apart,” vertelt Kramer in gesprek met Voetbal International. ”Want als een Ajacied mij komt treiteren na een overwinning op Feyenoord, is dat toch alleen maar leuk? Dat hoort erbij. Maar mensen slaan zó door op social media, tot bedreigingen aan toe. Dat zal ik altijd blijven bestrijden.”

 Onlangs speelde hij met RKC Waalwijk in de Arena tegen Ajax en verklaarde dat het in het stadion wel erg stil was. ”Nee, daar heb ik absoluut geen spijt van. Ik geef mijn mening. En ik kreeg natuurlijk de vraag of ik het fijn vond om ze stil te krijgen. Dat was een flinke voorzet en als ik hem dan wil binnenkoppen, doe ik dat. Ik sta er niet expres te provoceren. Ik constateer het in en langs het veld.”

De spits krijgt daarna veel reactie. ”Ja joh, het treiteren en alle spreekkoren: ik vind dat het erbij hoort. Als Ajax van RKC wint mag vijftigduizend man van mij ‘Kramer is een kakkerlak’ zingen, hoor. Geen probleem. Maar schelden met ziektes en bedreigingen gaan te ver. Maar natuurlijk moet er altijd ruimte zijn voor emotie.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws