Home Laatste Feyenoord Nieuws Jahanbakhsh over vleugels: ‘We pushen elkaar iedere dag om beter te worden’

Jahanbakhsh over vleugels: ‘We pushen elkaar iedere dag om beter te worden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Alireza Jahanbakhsh zit voor het eerst in 2024 weer bij de selectie en tijdens de persconferentie laat de buitenspeler zijn licht schijnen op de vleugels van Feyenoord.

“Het belangrijkste wat de trainer verwacht van de buitenspelers is niet alleen maar creativiteit, maar hij verwacht ook dat je als buitenspeler verdedigend meedoet, en met het drukzetten”, begint Jahanbakhsh. “Ik denk dat hij aan de ene kant tevreden is, maar aan de andere kant moet je als buitenspeler meer kansen creëren en meer scoren. Dat is zeker waar, maar de jongens doen het heel goed. We hebben vijf of zes heel goede buitenspelers, we pushen elkaar iedere dag om beter te worden.”

Toch ziet de buitenspeler mogelijkheden. “Het is ook een lang seizoen. Iedereen krijgt de kans om belangrijk te zijn en ik denk dat het belangrijkste is dat we blijven doen wat de trainer verwacht van ons, en aan de andere kant moeten we beter en beter worden en het rendement beter krijgen”, aldus Jahanbakhsh.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws