App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Gouka blikt vooruit: ‘Het is niet zo dat ze compleet kansloos zijn tegen een club als AS Roma’

Gouka blikt vooruit: ‘Het is niet zo dat ze compleet kansloos zijn tegen een club als AS Roma’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het vanavond op tegen AS Roma. Feyenoord-watcher Mikos Gouka blikt in de AD Voetbalpodcast alvast vooruit op het duel.

“Ze speelden zondag en dan is maandag een uitlooptraining, dinsdag is het hoogtepunt van de vermoeidheid”, zegt Gouka. “Je kan niet te zwaar trainen, maar wel tactisch en dat doen ze dan liever in Rotterdam om te voorkomen dat er pottenkijkers zijn.”

“Het is niet zo dat ze compleet kansloos zijn tegen een club als AS Roma”, aldus Gouka. “Het resultaat moet anders. Er is niet echt een toverformule om deze club te verslaan. Feyenoord wil in principe domineren en van daaruit de wedstrijd winnen.”

De clubwatcher verwacht dat Arne Slot het over een andere boeg gaat gooien. “Ik denk dat daar een kleine variant op komt een verdedigende aanvaller op rechts. Dat kan zijn met Nieuwkoop of met Jahanbakhsh. Die zat ook bij de persconferentie dat wil nog wel eens zeggen dat ze spelen, al is dat niet altijd zo.”

Gouka gaat verder. “Als Feyenoord tweede wordt in de Eredivisie en de bekerfinale wint, dan ziet er wel redelijk uit voor de club”, vindt de journalist. “Maar je wilt eigenlijk een prestatie die er net even bovenuit stijgt. Het is tegen AS Roma fifty fifty. Lukt het wel, geeft het glans aan het seizoen.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert