Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord klaar voor kraker tegen Roma: ‘Ze hebben een aantal dingen anders gedaan’

Feyenoord klaar voor kraker tegen Roma: ‘Ze hebben een aantal dingen anders gedaan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het vanavond in Rome op tegen AS Roma. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam verwacht een sterker Feyenoord dan vorige week, zo laat hij weten in gesprek met Voetbal International.

”Ze hebben een aantal dingen anders gedaan”, begint Krabbendam”Ze hebben getraind in Rotterdam, het was een kwartier open maar alle journalisten zaten in het vliegtuig. Dus geen idee wie daarbij zijn geweest. Ze hebben een ander hotel. Ze zijn heel bewust dingen anders gaan doen. Feyenoord is hier natuurlijk al drie keer geweest, drie keer verloren. Dan ga je als trainer na hoe kunnen we dat doorbreken? Dat kan door bepaalde zaken anders aan te pakken. Ik snap wel dat je als trainer alles aangrijpt om je spelers te beïnvloeden.”

”In Rotterdam kan je wat beter trainen, dan heb je wat meer rust en kan je alles op slot gooien. We hebben de trainingen hier vaak gezien, dat is het eerste kwartier sowieso niets. Dan gaat alles dicht en dan is het toch anders als je op je eigen complex traint. Ik snap wel dat ze dat doen. Ik heb nog geen club meegemaakt die uitgebreid in De Kuip is gaan trainen. Atletico Madrid kwam ook even invliegen voor een persconferentie en een wandeling. Lazio deed dat ook. Als je voor het eerst een wedstrijd hier speelt, kan ik me best indenken dat ze willen kijken hoe het hier zou zijn. Feyenoord heeft zat van dit soort wedstrijden gespeeld. Het is ook een signaal. We zijn gewend aan grote wedstrijden, dus we kunnen het ook anders aanpakken.”

De Feyenoord-watcher verwacht een sterker Feyenoord dan vorige week. ”We denken van wel. Je hebt gezien wie er allemaal op het veld staan. Er zijn natuurlijk wel wat spelers bij. Ze zijn fitter dan vorige week en in ieder geval completer. Dat is voor deze wedstrijd een voordeel.” De ogen zullen vooral gericht zijn op Santiago Gimenez. De Mexicaan kan starten en wist eerder al twee keer te scoren in Rome. ”Natuurlijk is hij gebrand. Hij scoorde de laatste elf wedstrijden een keer, daar droom je niet van als spits. Hij gaat terug naar de eerste helft van het seizoen in zijn eerste jaar. Na de winter ging het lopen. Die goal moet gewoon vallen, als die valt dan komt hij in het momentum. Laten we hopen voor hem dat hij de momentum snel te pakken krijgt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws