App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Kind van de club Geertruida: ‘Van jongs af aan was Feyenoord mijn club’

Kind van de club Geertruida: ‘Van jongs af aan was Feyenoord mijn club’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Lutsharel Geertruida is een jongen van Rotterdam-Zuid en voor Feyenoord spelen was altijd een droom van de jonge Geertruida, zo laat hij weten in Voetbal International.

“Het Sint Clara Ziekenhuis, dat nu weg is. Ik ben echt opgegroeid op Rotterdam-Zuid. Van jongs af aan was Feyenoord mijn club. Als ik kon, ging ik naar De Kuip. Feyenoord was er altijd”, zegt een trotse Geertruida.

“Als ik buiten speelde, zag ik De Kuip. Thuis had ik in mijn kamer allemaal spullen van Feyenoord staan, elk jaar kocht ik het nieuwe tenue en Dirk Kuijt was in die tijd mijn voorbeeld. Nog steeds ben ik elke dag weer trots als ik hier de poort door rijd om te trainen”, vertelt hij trots.

Uiteindelijk maakte hij onder Giovanni van Bronckhorst zijn eerste minuten. “Ik weet alles nog, de zenuwen gierden door mijn lijf, ook al stonden we met 3-1 voor en was er weinig aan de hand. Maar die Kuip zat wel helemaal vol. Dit was het moment. Ik heb er één keer last van gehad, van die nervositeit, daarna nooit meer, welke wedstrijd ik ook speelde. Ik ben Van Bronckhorst dankbaar voor de kans die hij me heeft gegeven”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert