App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws De Rossi blikt vooruit: ‘Spelen voor een volgepakt Stadio Olimpico laat ons niet onverschillig’

De Rossi blikt vooruit: ‘Spelen voor een volgepakt Stadio Olimpico laat ons niet onverschillig’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het morgen in Rome op tegen AS Roma en trainer Daniele De Rossi blikt alvast vooruit op het duel.

“Morgen wordt moeilijk. Ik verwacht dat Feyenoord tactisch wat zal veranderen omdat ze wat spelers terughebben, maar het zou een wedstrijd kunnen worden die qua instelling erg lijkt op de eerste wedstrijd”, aldus De Rossi.

Lukaku en Dybala zullen allebei in de basis staan. “Kunnen Lukaku en Dybala meer geven? Ik denk dat als we analyseren wat de spelers ons geven, we verder moeten kijken dan het simpele aspect of ze doelpunten maken.”

“Ik realiseer me dat dit makkelijker is voor jullie journalisten, maar als hun coach zie ik ze groeien, ze zien er comfortabeler uit met mijn ideeën, we zijn blij met ze. We zullen door moeten naar de volgende ronde met of zonder hun doelpunten.”

De Romeinen spelen in een uitverkocht stadion. “Spelen voor een volgepakt Stadio Olimpico laat ons niet onverschillig. Het is een enorme verantwoordelijkheid voor ons en we moeten er het beste van maken en adequaat reageren.”

“De wedstrijd van morgen is als een kruispunt, want het is een wedstrijd die je kan helpen om je te kwalificeren, maar het maakt je ook helemaal opgewonden omdat je de spanning hebt om er mogelijk uit te gaan. Ik heb veel van dit soort wedstrijden gespeeld, de dingen die ik doe voor morgen zijn hetzelfde als wat ik zou doen als ik in de competitie zou willen winnen”, besluit de oefenmeester.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert