Home Laatste Feyenoord Nieuws Kritiek op voorhoede: ‘Die buitenspelers van Feyenoord vallen me toch altijd een beetje tegen’

Kritiek op voorhoede: ‘Die buitenspelers van Feyenoord vallen me toch altijd een beetje tegen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won afgelopen zondag nipt van RKC Waalwijk, maar makkelijk ging het allerminst. Donderdag wacht in Rome AS Roma. In Rondo van Ziggo Sport bespreken Khalid Boulahrouz en Marco van Basten het spel van de ploeg van Slot.

Boulahrouz blikt vooruit op de kansen die er liggen tegen AS Roma. “Ze zullen efficiënter moeten zijn. Die buitenspelers van Feyenoord vallen me toch altijd een beetje tegen. Als ik kijk naar die Minteh, die vind ik niet Feyenoord-waardig. Die loopt te kappen en te draaien en die gasten in de zestien verwachten een bal, maar dan is hij nog bezig met kappen. Daarin valt nog wel winst te behalen voor Feyenoord.”

“Ze missen gewoon goede aanvallers”, gaat Van Basten verder. “Ik vind het spel goed, gedegen. Maar ja, het afmaken en de doelpunten maken, dat mist Feyenoord.” Ook Santiago Gimenez kan niet rekenen op de complimenten van Van Basten. “Die raakt geen pepernoot meer. Dat kan gebeuren, als spits heb je goede tijden en slechte tijden. Dan moet je toch proberen nuttig te blijven en hard te werken. Dat doet hij ook, vroeg of laat komt het terug.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert