App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Vertrouwen Slot in Gimenez: ‘In het leven van een spits zijn er fases zoals nu’

Vertrouwen Slot in Gimenez: ‘In het leven van een spits zijn er fases zoals nu’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren nipt van RKC Waalwijk en staat daarmee stevig op de tweede plek. Spits Santiago Gimenez kwam wederom niet tot scoren, maar desondanks heeft Slot vertrouwen in de Mexicaan.

“Na AZ-uit zag ik in Giménez een geslagen bokser. Toen vond ik het nodig om zoals wordt geschetst ‘even dokter Phil’ te zijn. Santi kan scoren, dat heeft hij altijd gedaan. Nu misschien even wat minder, maar let maar op: hij gaat weer scoren”, vertelt de oefenmeester. “Ze krijgen genoeg kansen, dat is het belangrijkste. In het leven van een spits zijn er fases zoals nu. Ook deze jongens hebben het recht even een periode minder te scoren. Het is een kwestie van tijd.”

Moet Ayase Ueda dan de eerste spits worden? “We hebben twee spitsen die heel goed kunnen afwerken. Iedereen roept dat het nooit zo kan blijven gaan dat je zoveel verwachte goals hebt, maar er zo weinig maakt. Met de kwaliteit van deze spitsen is dat onmogelijk. Maar ik zeg eerlijk: als we weer een kans missen, denk ik ook: het zal toch wel een keer gaan kloppen wat die mensen zeggen.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert