App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Ivanusec: ‘Persoonlijk voel ik me dag bij dag beter worden’

Ivanusec: ‘Persoonlijk voel ik me dag bij dag beter worden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won zondagavond nipt van RKC Waalwijk en aan Rotterdamse zijde mocht Luka Ivanusec weer eens in de basis beginnen. Na afloop stond de Kroaat ESPN te woord.

”We hebben als team een goede wedstrijd gespeeld met het creëren van veel kansen,” begint Ivanušec. ”Persoonlijk voel ik me dag bij dag beter worden en met elke wedstrijd en minuut die ik krijg, neemt het vertrouwen toe.”

De Kroaat creëerde een aantal mogelijkheden, waaronder een bal die van de doellijn werd gehaald en hij raakte met een prachtig schot de onderkant van de lat. ”Dat was opnieuw een beetje ongelukkig met de lat. Ik moet op deze manier doorgaan en meer wedstrijden zoals vandaag spelen.”

”Na een blessure moet je het vertrouwen weer terug zien te vinden,” vervolgt Ivanusec. ”De eerste wedstrijden na mijn blessure zocht ik weer het vertrouwen in mijn enkel, dat kostte wat tijd. Misschien duurde het wel iets te lang, maar nu gaat het beter en beter elke dag.”

De kritiek van Slot kan hij begrijpen. ”Natuurlijk. Ik weet zelf ook dat ik beter kon spelen. Nu laat ik het volgens mij zien. Ik blijf hard werken en geloven dat het terugkomt. Op hoeveel procent ik nu ben? Ik heb meer minuten nodig om op het niveau te komen waar ik op zat toen ik met Kroatië speelde. Dat is lang geleden, maar het is goed dat ik nu minuten krijg.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert