App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer maakt indruk: ‘Met kop en schouders stak hij uit boven het middenveld’

Wieffer maakt indruk: ‘Met kop en schouders stak hij uit boven het middenveld’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Henk Spaan is onder de indruk van het spel van middenvelder Mats Wieffer, zo laat de journalist weten tegenover Het Parool.

“De vormcrisis van Wieffer bleek van tijdelijke aard te zijn geweest”, aldus Spaan. “Met kop en schouders stak hij uit boven het middenveld. Wieffer heeft alles wat een moderne middenvelder nodig heeft: spelinzicht, longen, een schot en oog voor zijn omgeving. Hoewel hij tegen Roma nauwelijks tot dat schot kon komen, tenzij te zacht.”

Volgens Spaan moet Feyenoord tevreden zijn met het gelijke spel. “Roma had duidelijk de betere spelers. Lukaku scoorde zoals van hem wordt verwacht, terwijl de invalbeurt van Giménez aanvankelijk een soort grijze deken over Feyenoord wierp. Daar heb je hem weer, dacht men, nu moet alles weer op hem worden afgestemd. Misschien overdrijf ik, maar dit was wel de fase waarin Wieffer twee keer een verkeerde pass gaf.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert