App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Janssen: ‘De Feyenoord defensie staat te vaak open’

Janssen: ‘De Feyenoord defensie staat te vaak open’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde donderdagavond gelijk tegen AS Roma en weet dat het aankomende donderdagavond op de toppen van zijn kunnen moet spelen om een resultaat te behalen. Oud-voetballer Theo Janssen laat in gesprek met Voetbalzone zijn licht schijnen op de wedstrijd van afgelopen donderdag.

“Het was ook een beetje pech. Maar dat dwing je ook een beetje af he. Het geluk dwing je af en pech heb je als je vaak in de situatie komt, dan kan het ook een keer gebeuren. De Feyenoord defensie staat te vaak open. Het is een combinatie van pech en op sommige momenten slecht verdedigen.”

Janssen gaat verder. “Feyenoord is net tekort gekomen in de Champions League door een mix van pech en verdedigende fouten. Vaak zeggen ze dat je geluk af moet dwingen en het geluk zat in de zes potjes gewoon niet aan de zijde van Feyenoord. Dat in combinatie met een aantal verdedigende fouten heeft voor de uitschakeling gezorgd.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert