Home Laatste Feyenoord Nieuws Zerrouki vol lof: ‘Ik kan alleen maar complimenten maken’

Zerrouki vol lof: ‘Ik kan alleen maar complimenten maken’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde gisteravond gelijk tegen AS Roma en aan de kant van de Rotterdammers had Thomas Beelen een basisplaats. Teamgenoot Ramiz Zerrouki is lovend over de jonge verdediger, die zich prima staande hield.

“Lukaku is zó’n sterke speler. Ik kan alleen maar complimenten maken aan Thomas Beelen hoe hij 90 minuten zo uitstekend tegen hem heeft verdedigd. We hadden het plan om de passlijnen af te schermen en te zorgen dat Roma hem minder in het spel kon betrekken. Dat lukte heel goed, maar je ziet met de goal ook het verschil tussen de Eredivisie en dit soort Europese wedstrijden.”

Zerrouki heeft hoop dat zijn ploeg in Rome kan verrassen. “Misschien is de groep volgende week weer iets groter. We zijn al een hele tijd als team moeilijk te verslaan. Als je op voorsprong komt zoals nu tegen AS Roma wil je geen tegengoal meer krijgen, maar door Lukaku gebeurde het na rust toch.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert