App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem: ‘Ik vond het best aardig’

Van Hanegem: ‘Ik vond het best aardig’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde gisteravond gelijk tegen AS Roma en in zijn Podcast voor het Algemeen Dagblad geeft oer-Feyenoorder Willem van Hanegem zijn visie op de wedstrijd.

”Ik vond het best aardig. Ik vroeg me alleen af waarom hij ging wisselen. In het begin hadden ze het moeilijk, maar het ging steeds beter. Op een gegeven moment had ik het gevoel dat ze konden winnen, totdat ze gingen wisselen. Misschien waren er afspraken gemaakt, ze kijken natuurlijk heel veel naar data. Ze hadden ook gezegd dat Gimenez een halfuur kon spelen.”

Toch heeft ‘De Kromme’ nog wel een punt van kritiek op het wisselbeleid van Slot. ”Je zag dat de spelers het gevoel hadden dat ze een kans hadden, dat straalden ze uit. Toen gingen ze toch weer forceren, omdat er één speler is die ze het zo graag gunnen. Daar werd het niet veel beter van.” Hij verduidelijkt zijn mening met een voorbeeld. ”Je zag dat Minteh twee keer een voorzet blokte vlak voordat het doelpunt viel. Toen was Minteh eruit scoorden ze.”

Eén iemand viel Van Hanegem in het bijzonder op. ”Ik vond Beelen goed spelen. Hij heeft al een aantal keer laten zien dat hij mee kan. Hij is heel relaxed, hij vindt het geweldig om te spelen en wordt niet nerveus.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert