App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Uitblinker Wellenreuther: ‘Uiteindelijk was het een goede redding’

Uitblinker Wellenreuther: ‘Uiteindelijk was het een goede redding’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde gisteravond gelijk tegen AS Roma en aan de kant van de Rotterdammers was Timon Wellenreuther een van de uitblinkers met een aantal fraaie reddingen. Na afloop stond de Duitse goalie Veronica te woord.

”Als je 1-0 voor komt in de wedstrijd, goed aan het verdedigen bent dan heb je het gevoel dat je meer verdient,” begint de doelman. ”Over de gehele wedstrijd krijgen beide ploegen voldoende kansen, dan is 1-1 een eerlijk resultaat.” Wellenreuther was enorm belangrijk door onder meer een schot van Pellegrini op de lat te tikken. ”Ik dacht eerst dat de bal over ging. Uiteindelijk was het een goede redding.”

Wellenreuther moet nu weer wekelijks presteren na een periode op de bank. ”Het is niet makkelijk. Wanneer je minuten moet maken dan moet je er klaar voor zijn en mezelf laten zien. Dat is alles wat ik kan doen. Hard werken en in de minuten laten zien dat ik het kan. Als je hard blijft werken in de trainingen dan betaalt dat zich uit op het veld.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert