App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Zerrouki: ‘Dit zijn de wedstrijden waar je het uiteindelijk voor doet’

Zerrouki: ‘Dit zijn de wedstrijden waar je het uiteindelijk voor doet’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde vanavond gelijk tegen AS Roma en wacht volgende week een loodzware klus in Rome. Toch heeft middenvelder Ramiz Zerrouki vertrouwen in een resultaat, zo laat hij weten tegenover RTV Rijnmond.

”Als je op voorsprong komt dan doe je er natuurlijk alles aan om de wedstrijd te winnen”, aldus de middenveler. ”Je hoopt geen goal meer tegen te krijgen en dat gebeurde toch na rust. Daarna gingen we op zoek om de wedstrijd te winnen, maar was het uiteindelijk niet genoeg.

Ook de wisselspelers deden weer foutloos mee, maar dat verbaasd de middenvelder niet. ”Ik denk dat het ook de kracht is van dit team, dat we meer dan elf basisspelers hebben. Natuurlijk is het moeilijk als je niet elke week speelt, om zulke wedstrijden er meteen te staan. Dit team heeft een kracht en dat is dat iedereen alles geeft. Wij weten dat we moeilijk te verslaan zijn als we dat als team doen. Ik denk dat we dat vandaag ook weer gezien hebben.”

Volgende week moet er gewonnen worden in Rome. ”We weten een ding zeker, als we door willen gaan moeten we daar winnen. Het gaat een lastige wedstrijd worden, we weten wat we daar kunnen verwachten. Als we dezelfde intensiteit brengen als vandaag, en dat de groep waarschijnlijk weer groter is. Dan maken we een goede kans om door te gaan.”

Al met al kijkt Zerrouki terug op een voor hem geslaagde avond. ”Dit zijn de wedstrijden waar je het uiteindelijk voor doet. Je kan jezelf meten met een paar aardige spelers. Vooral op het middenveld. Dat was vandaag een mooie test, die duels zijn altijd leuk.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert