Home Laatste Feyenoord Nieuws Teleurgestelde Hartman: ‘We deden elkaar pijn op de momenten dat je het niet verwacht’

Teleurgestelde Hartman: ‘We deden elkaar pijn op de momenten dat je het niet verwacht’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde vanavond gelijk tegen AS Roma en na afloop verscheen een teleurgestelde Quilindschy Hartman voor de camera van ESPN.

”We deden elkaar pijn op de momenten dat je het niet verwacht”, begint Hartman. ”Als je 1-0 de rust in gaat, dan hoop je met een beter resultaat dan een 1-1 weer de kleedkamer in te gaan. Ik denk dat we eerder teleurgesteld zijn dan tevreden.”

Door de assist op Igor Paixao voelde het ook voor Hartman als een doelpunt. ”Wel een beetje. Ik was hier al een tijdje naar op zoek. Ik heb aan het begin al aangegeven dat ik meer assists moest geven. Nu heb ik er een meer dan vorig seizoen, dat is een goede ontwikkeling en het kunnen er nog veel meer zijn. Het is wel lekker dat het een keer goed valt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws