Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik hou er nooit van om dat ene moment uit te vergroten waar een goal uitkomt”

”Ik hou er nooit van om dat ene moment uit te vergroten waar een goal uitkomt”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde vanavond gelijk tegen AS Roma en dus wacht er volgende week in Rome een loodzware wedstrijd. Na afloop geeft Arne Slot zijn visie op de wedstrijd.

”Ik hou er nooit van om dat ene moment uit te vergroten waar een goal uitkomt”, aldus de oefenmeester tegenover RTV Rijnmond. ”Tijdens de wedstrijden waren er wel vaker momenten dat ze een voorzet konden geven, waar ik liever had gewild dat het voorkomen werd. Andersom hebben wij ook een aantal voorzetten gegeven, dus dat gebeurt in het voetbal. Dat moet je voorkomen, maar het is ook wel duidelijk wie dat had moeten voorkomen.”

”Op het moment dat er een voorzet komt moet je voor de goal goed verdedigen. Dat hebben we over de gehele wedstrijd heel aardig gedaan. Om Lukaku, die zo sterk is, helemaal van de bal af te houden in de zestien, dat blijkt gewoon hartstikke lastig te zijn. In de eerste helft vlak voor wij scoorden was hij ook dichtbij een kopgoal. Toen schudde hij Mats Wieffer van zich af alsof hij niet doorhad dat er iemand stond. Terwijl Wieffer ook een serieuze speler is. Dus dan moet je ook als een kwaliteit zien.”

Over de uitgangspositie in Rome is hij kort maar krachtig: ”Niet zo goed. Het was een terecht resultaat en je moet daar nu winnen. We weten hoe lastig dat is, maar we zitten er nog wel volop in dus we gaan voor onze kansen. Maar je gaat er natuurlijk liever met een overwinning naartoe dan met een gelijkspel.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws