App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik denk dat de supporters van Feyenoord straks niet weten wat ze zien als hij à la Frank Rijkaard indribbelt”

”Ik denk dat de supporters van Feyenoord straks niet weten wat ze zien als hij à la Frank Rijkaard indribbelt”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas Beelen maakte afgelopen seizoen de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord. Oud-trainer Dick Schreuder is vol lof over de kwaliteiten van de 22-jarige verdediger.

”Ik vind nog steeds dat het lang duurt”, reageert Schreuder op een eventuele basisplaats voor Beelen. ”Hij is snel, sterk aan de bal, staat verdedigend zijn mannetje. Ik vind hem zó goed, dat toen mijn broer Alfred trainer werd van Ajax, ik al heb gezegd dat hij Thomas in de gaten moest houden.”

Schreuder gaat verder. ”Hoffenheim belde ook nog, daar heb ik gewerkt als assistent onder Alfred. Het is toch ook geen toeval dat Feyenoord, PSV, AZ en FC Twente hem allemaal wilden hebben. Alleen Ajax niet, maar ik denk dat die andere zorgen hadden in die tijd.”

Over de kwaliteiten van de jongeling is hij duidelijk. ”Iemand zoals Trauner speel je niet in één keer uit het elftal, zoiets gaat heel geleidelijk. Maar je voelt aan alles dat het er wel aan zit te komen. Als ik Thomas nu zie spelen bij Feyenoord, heeft hij nog een beetje de handrem erop. Ik denk dat de supporters van Feyenoord straks niet weten wat ze zien als hij à la Frank Rijkaard indribbelt. Die klasse heeft hij.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert