App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman tevreden: ‘Dat is de speler die ik ben’

Hartman tevreden: ‘Dat is de speler die ik ben’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het vanavond op tegen AS Roma. Verdediger Quilindschy Hartman blikt alvast vooruit op het duel tijdens het persmoment.

Of hij zenuwachtig is voor het duel? ”Tijdens mijn debuut was ik wel een beetje gespannen. Het Nederlands Elftal debuut ook wel. Verder vind ik het gewoon heel leuk, trots en blij dat ik daar mag staan.”

”Ik probeer niet te veel te denken aan wat er fout kan gaan, maar aan wat er goed kan gaan”, vervolgt hij. ”Ik wil mezelf meer laten zien. Neem ik nu meer risico in mijn spel? ”Als ik iets zie, dan doe ik dat gewoon. Dat was vorig jaar zo en dat is nu nog steeds zo. Dat is de speler die ik ben.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert