Home Laatste Feyenoord Nieuws Been blikt vooruit: ‘Het wordt echt een hele zware strijd’

Been blikt vooruit: ‘Het wordt echt een hele zware strijd’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het vanavond in de tussenronde van de Europa League op tegen AS Roma. Mario Been blikt tegenover Voetbalpraat alvast vooruit op het duel.

“Ik vond Feyenoord vorig jaar beter. Toen zijn ze tien minuten weggeweest van het behalen van de halve finale. Ik vond ze toen wel wat consistenter, alhoewel ik ze ook dit seizoen fantastische wedstrijden heb zien spelen, met name uit bij Atlético. Dat vond ik echt van hele hoge kwaliteit.”

Vervolgens werd het niveau minder. “Dat niveau heb ik ze niet meer zien aantikken. Nagenoeg dezelfde opstelling speelde veertien dagen terug tegen AZ, en dat was een stuk minder. Het is heel moeizaam wat Feyenoord laat zien, en dan ook nog de blessures die je erbij krijgt. Het wordt echt een hele zware strijd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws