App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot blikt vooruit: ‘Dybala blijft echt een genot om naar te kijken’

Slot blikt vooruit: ‘Dybala blijft echt een genot om naar te kijken’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het morgen in de tussenronde van de Europa League op tegen AS Roma en tijdens de persconferentie blikt trainer Arne Slot alvast vooruit.

”Ik wil niet het woord revanche gebruiken,” aldus de oefenmeester.”Als ik voor de derde keer thuis tegen PSV speel, vind ik het wel lekker als we een keer winnen. Dat is nu ook zo, maar dit is de tussenronde. Als we tegen een willekeurige andere ploeg zouden spelen, wilde ik ook winnen. Ze hebben ook niet meer dezelfde trainer, dat is ook een klein verschil. Dat je niet drie keer van dezelfde trainer verliest.”

Slot onderschat de individuele klasse van de tegenstander zeker niet. ”Dybala blijft echt een genot om naar te kijken. Een speler waarvoor ik naar het stadion ga. Waarvan ik geniet als ik naar ze kijk, als ik niet tegen ze speel. Net als Antoine Griezmann. Hoe kort je er ook op zit en hoe je de passlijnen ook afschermt, als ze er zin in hebben, is het ongelofelijk moeilijk om dat soort spelers uit te schakelen. Dat hebben we gezien tegen Atlético Madrid.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 14 februari 2024 - 22:40

Echt wel blijft een beetje hangen nu en europeesch eist bestwel ff meer

Reply
FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert