App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Maar over de langere termijn bekeken zou ik liegen als ik zou zeggen dat ik me geen zorgen maak”

”Maar over de langere termijn bekeken zou ik liegen als ik zou zeggen dat ik me geen zorgen maak”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het morgenavond op tegen AS Roma en kan naar alle waarschijnlijkheid geen beroep doen op een aantal sterkhouders. Tijdens de persconferentie laat Slot weten dat hij zich voor donderdagavond geen zorgen maakt, maar dat Feyenoord een probleem heeft wanneer hij nog meer wissels moet toepassen.

“De tweede seizoenshelft missen we al heel veel spelers,” begint Slot. “De jongens die er dan wel zijn, krijgen twee dingen voor elkaar. Eén, dat ze ongelooflijk hard werken, nadat ze elke keer na drie dagen weer moeten spelen. Twee, dat ze van achteruit het elke tegenstander heel erg moeilijk maken.”

De oefenmeester gaat verder. ”Ik vind het juist heel mooi als je afgelopen zondag ook weer kijkt. Of je nu Trauner of Beelen ziet staan, je ziet geen enkele verandering. Thomas speelt ook gewoon mee. Dat is heel mooi voor die jongens die de kans krijgen om zich nu te laten zien.”

”Maar over de langere termijn bekeken zou ik liegen als ik zou zeggen dat ik me geen zorgen maak”, vervolgt Slot. ”Want ik haalde Thomas Beelen er afgelopen wedstrijd na zeventig minuten niet uit omdat ik hem slecht vond, maar wel omdat ik hem de hele tijd zag rekken. Als ik dat morgen weer moet doen, dan zou Mats Wieffer daar naar toe kunnen of een jeugdspeler zijn debuut kunnen maken. Maar wie heb ik dan nog op de bank zitten als verdedigende middenvelder?”

”Kortom: ook weer kijkend naar zondag en daarna weer, ja… begint dat langzamerhand wel een zorg te worden.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert