App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord mogelijk zonder Timber en Geertruida tegen AS Roma

Feyenoord mogelijk zonder Timber en Geertruida tegen AS Roma

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord moet het morgen in de kraker tegen AS Roma mogelijk doen zonder Quinten Timber en Lutsharel Geertruida, zo laat Arne Slot weten. ”Er is geen sprake van een griepepidemie. Geertruida is ziek, en ook de teammanager. Verder zijn alle spelers vandaag erbij.”

Slot rekent morgen niet op Quinten Timber en Geertruida. ”Als Geertruida morgen toch op het veld zou staan, zou dat een enorme meevaller zijn. Maar ik ga daar niet vanuit. Quinten Timber ook niet en Gimenez wordt ‘as we speak’ getest.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert