App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws De Rossi blikt vooruit: ‘Het is een team dat exact weet hoe het moet voetballen’

De Rossi blikt vooruit: ‘Het is een team dat exact weet hoe het moet voetballen’

door Dominique Rademaker
0 reacties

Daniele de Rossi neemt het morgenavond met AS Roma op tegen Feyenoord. Tijdens het persmoment voorafgaand aan het duel is hij lovend over Feyenoord.

”Het is een team dat exact weet hoe het moet voetballen,” begint De Rossi in gesprek met Voetbal International. ”Ik heb veel respect voor ze. Ze hebben heel goede vleugelspelers en spelen in een hoog tempo. Daarom verwacht ik ook een lastige wedstrijd. Ik heb veel Europese avonden meegemaakt een tijd geleden, ik ben blij om weer op dit niveau actief te zijn.”

De magie van De Kuip is bekend bij De Rossi. ”Ik heb de eerdere wedstrijden tussen Feyenoord en AS Roma gezien, het zijn altijd grote wedstrijden met een mooie sfeer in het stadion. Het is erg jammer dat er geen uitsupporters bij zijn. Wij willen ze kunnen horen in het stadion, het doet wat af aan de sfeer. Ik vind het ook erg jammer voor de supporters van Feyenoord, want je wil hun ook een mooie wedstrijd in het buitenland gunnen.”

De trainer van de Romeinen is onder de indruk van het spel van Santiago Gimenez. ”Ik weet dat hij een goede speler is en dat hij bepaalde uitzonderlijke kwaliteiten heeft. Dat weten we en die zijn geanalyseerd. Als hij zal spelen, dan weet ik wat er gaat komen. Dus ook als hij pas later in de wedstrijd in het veld komt, dan weten we ook wat er gaat komen en wat we daar aan moeten doen.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert