Home Laatste Feyenoord Nieuws Afwezigheid Quinten Timber: “Dat wordt toch gewoon Zerrouki”

Afwezigheid Quinten Timber: “Dat wordt toch gewoon Zerrouki”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het morgenavond op tegen AS Roma en lijkt het in die wedstrijd te moeten doen zonder sterkhouder Quinten Timber. De middenvelder liep tegen AZ een hersenschudding op. Ramiz Zerrouki is waarschijnlijk zijn vervanger, maar volgens Martijn Krabbendam gaat dit wel ten koste van het spel van Mats Wieffer.

“Dat wordt toch gewoon Zerrouki”, zegt Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International. De Algerijns-international wist tot nu toe in Rotterdam niet echt te overtuigen en met name op het samenspel met Mats Wieffer is kritiek. “Dat zegt Slot ook: als je met Zerrouki speelt, dan gaat dat eigenlijk een beetje ten koste van Wieffer. Hij (Wieffer, red.) is op zijn positie voor de verdediging natuurlijk echt top, nu hij ietsjes naar voren moet komt hij misschien iets minder goed uit de verf, terwijl hij echt bezig is aan een topseizoen.”

“Het ligt er ook een beetje aan wat je met Stengs gaat doen, of je hem op tien zet of aan de rechterkant. Ik denk dat hij toch voor de veiligheid van Zerrouki kiest. Dat is een speler die geen gekke dingen doet.” Toch heeft Zerrouki bij een deel van de achterban nog steeds weinig krediet, zegt Michel van Egmond. “Terwijl hij een vrij betrouwbare speler is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws