App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot content: ”Wat Beelen doet, dát is hoe spelers hier kansen krijgen”

Slot content: ”Wat Beelen doet, dát is hoe spelers hier kansen krijgen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas Beelen mocht zondag tegen Sparta in de basis beginnen. Trainer Arne Slot is tevreden over de prestaties van de jongeling, zo laat hij weten tegenover het Algemeen Dagblad.

“Beelen kwam het laatste halfuur tegen FC Twente voor Trauner. Niet omdat we naar de fysieke inspanningen van Trauner moesten kijken, maar ik vond de spits van FC Twente te vaak gevaarlijk worden in de rug van Trauner. Dan zet je dus de snelheid van Beelen in. Hij had ons al lange tijd het gevoel gegeven dat hij het goed zou kunnen doen als hij zou gaan spelen. Ik kreeg laatst op een persconferentie allerlei vragen over buitenspelers en invalbeurten. Wat Beelen doet, dát is hoe spelers hier kansen krijgen. Indruk maken op het trainingsveld en in invalbeurten. Dan gaan ze vanzelf steeds meer kansen krijgen.”

David Hancko is het eens met Slot. “Tegen AZ was het in de beker alles of niets en Beelen deed het goed. Tegen Sparta zondagavond weer. Hij traint zo goed. Hij heeft zelfvertrouwen, hij is snel en agressief in de duels. Met Trauner speelde ik vijftig wedstrijden, dat is anders natuurlijk. Maar met Beelen klikt het ook. We zijn niet zwakker geworden of iets dergelijks. Maar AS Roma wordt wel een enorme uitdaging. Het wordt tijd dat we die club in de derde poging een keer uitschakelen”, besluit de mandekker.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert