App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Podcast Feyenoord: “Feyenoord was niet zo krachtig en goed als we ze hebben gezien”

Podcast Feyenoord: “Feyenoord was niet zo krachtig en goed als we ze hebben gezien”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won zondag de stadsderby van Sparta en in Podcast Feyenoord blikken de heren van RTV Rijnmond terug op het duel.

Dennis van Eersel is duidelijk. “Feyenoord was niet zo krachtig en goed als we ze hebben gezien, maar het was goed genoeg om van een heel erg zwak en armetierig Sparta te winnen.” Dennis Kranenburg vult aan: “Sparta gokte op een snelle omschakeling, maar daar was totaal geen sprake van.” Van Eersel: “Veel tegenstanders met deze tactiek gaan er gewoon af. Alleen heeft iedereen wel een vervelende wedstrijd gezien, een van de meest verschrikkelijke derby’s in jaren.”

Op de Japanner Ayase Ueda was er de nodige kritiek: “Als je als spits opgesteld staat en Sparta leunt zo achterover, dan is het ook moeilijk als je geen ballen krijgt om gevaarlijk te worden”, zegt Kranenburg. Van Eersel is het daarmee eens. “Je wilt hem in kansrijke positie krijgen, maar als Minteh en Paixao niet goed zijn, helpt dat ook voor een spits niet.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert