App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Door de overtuigende manier waarop Hancko hem erin schoot, willen we daar nu over gaan nadenken”

”Door de overtuigende manier waarop Hancko hem erin schoot, willen we daar nu over gaan nadenken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij Feyenoord was de afgelopen tijd Santiago Gimenez de penaltynemer, maar tegen Sparta schoot David Hancko onberispelijk raak. Gimenez was nog altijd nummer een, maar mogelijk wordt dat nu Hancko.

“Dan zouden ze nog wel even contact moeten hebben met elkaar om te zien of je je er ook goed bij voelt”, vertelt trainer Arne Slot.

De oefenmeester gaat verder: “Een speler kan voor de wedstrijd wel zeggen: ik wil hem heel graag nemen, maar als die dan tijdens de wedstrijd geraakt wordt of vlak daarvoor vijftien keer de bal naar de tegenstander heeft gespeeld, dan weet je niet of dat nog steeds het moment is om een strafschop te nemen. Dus dan zouden ze daarover contact moeten hebben.”

De technische staf gaat die situatie nu opnieuw evalueren, aldus Slot. “Ik moet zeggen dat hij hem nu heel overtuigend binnenschoot. Volgens mij vertelde hij zelf ook al dat hij benieuwd was of er in de hiërarchie iets veranderd is nu hij gescoord heeft. Daar gaan we nu dus over nadenken. Door de overtuigende manier waarop Hancko hem erin schoot, willen we daar nu over gaan nadenken. Het resultaat kan misschien hetzelfde zijn, namelijk dat Santi hem blijft nemen, maar dat kan ook anders zijn. Dat is nadenken, dus dat ga ik even doen.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert