Home Laatste Feyenoord Nieuws Biseswar over loting: “Wat heb ik verkeerd gedaan dan?”

Biseswar over loting: “Wat heb ik verkeerd gedaan dan?”

door Dominique Rademaker
2 reacties Foto: Mischa Keemink

Diego Biseswar heeft afgelopen weekend de loting verricht voor de halve finale van de KNVB beker. Feyenoord treft FC Groningen en er ontstond enige commotie omdat Feyenoord weer thuis speelt en de oud-Feyenoorder zou niet genoeg hebben ‘gehusseld’.

“Een mooie loting voor ons Feyenoorders. Ik denk dat FC Groningen niet zo blij met me is.” De andere halve finale in het bekertoernooi gaat tussen SC Cambuur en NEC. “Ik denk dat het twee mooie wedstrijden zijn”, aldus Biseswar.

Biseswar hoorde ook van de kritiek. “Wat heb ik verkeerd gedaan dan?” Biseswar zou het balletje van Feyenoord niet hebben gehusseld voordat hij het pakte. “Nee, nee, nee. Voor de uitzending heeft die meneer gehusseld, de commissaris. In de uitzending heeft hij ook een keer gehusseld. De eerste keer hoefde ik volgens mij zelf niet te husselen. Dus toen pakte ik er een uit, en dat was mijn cluppie. Daarna heb ik wel gehusseld. Ik denk niet dat dat eerste balletje speciaal voor mij klaargelegd is. Ik ben altijd eerlijk en ik zou het toegeven als het niet zo was, maar het was gewoon fair”, besluit de oud-Feyenoorder.

Reageer op dit artikel

2 reacties

Patricia 14 februari 2024 - 18:35

Gezeik, hij deed het heel leuk en spontaan

Reply
Ron 14 februari 2024 - 20:47

Gewoon niet zeuren de loting is goed verlopen

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws