Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer: ”De media overschaduwen dat wel eens”

Wieffer: ”De media overschaduwen dat wel eens”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteravond van Sparta, maar overtuigend was het allerminst. Na afloop geeft Mats Wieffer zijn visie tegenover de NOS.

Achterin staat de ploeg van Slot als een huis. “Daardoor win je makkelijker wedstrijden. Aan het begin van het seizoen was dat lastiger. Toen speelden we goed, maakten we vaak meerdere goals, maar kregen we er ook veel tegen. De media overschaduwen dat wel eens, door te zeggen dat we vaak minder spelen”, aldus Wieffer.

Ondanks de afwezigheid van een aantal sterkhouders hield Feyenoord zich staande. Wieffer daarover: “We hebben ook hele goede spelers op de bank zitten, die nu spelen. Ik hoop wel dat de jongens snel terugkomen. Het is vervelend dat er veel geblesseerd zijn”, besluit de middenvelder.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws