Home Laatste Feyenoord Nieuws Olij duidelijk: ”Er speelt niks, dus ik ga geen ja of nee zeggen”

Olij duidelijk: ”Er speelt niks, dus ik ga geen ja of nee zeggen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Nick Olij verloor gisteren met Sparta van Feyenoord. Na afloop vroeg RTV Rijnmond hem over een mogelijke overstap naar Feyenoord, maar de doelman is duidelijk.

“We hebben vandaag 2-0 verloren”, waarop de vraag nogmaals werd gesteld. “Volgens mij hebben zij op dit moment gewoon een nummer één-keeper met Justin Bijlow. Er speelt niks, dus ik ga geen ja of nee zeggen.”

De doelman genoot van de sfeer. “Het is prachtig. Ik zei het ook in de kleedkamer: hier ben je profvoetballer voor geworden, om in zo’n stadion te mogen spelen. Maar uiteindelijk ben je gewoon voetballer, dus wil je hier ook winnen. Maar wat wil je hier? Je weet dat ze de kwaliteit hebben om ons helemaal kapot te spelen. We hebben vandaag gevochten als leeuwen. Natuurlijk wil je in een bepaald systeem spelen, goed en verzorgd voetbal spelen, maar af en toe moet je ook rekening houden met de kwaliteiten die de andere ploeg heeft. Na de 2-0 gingen we wel iets meer voetballen, maar dan weet je dat het eigenlijk al te laat is”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert