Home Laatste Feyenoord Nieuws Kritische geluiden bij Studio Voetbal: ”Het zegt heel veel dat Geertruida de tweede topscorer is”

Kritische geluiden bij Studio Voetbal: ”Het zegt heel veel dat Geertruida de tweede topscorer is”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteravond van Sparta, al ging het wederom erg moeizaam voor de ploeg van Arne Slot. Bij Studio Voetbal waren dan ook kritische geluiden te horen over het spel van de Rotterdammers.

Theo Janssen verwacht een moeilijke wedstrijd tegen Roma en was niet onder de indruk van het spel van Feyenoord. ”Ik verwacht dat het wel een lastige wedstrijd gaat worden. Ze hebben net een nieuwe trainer, waarmee ze meer aanvallend voetbal spelen. En ze hebben gewoon hele goede spelers, met name voorin. Als je Feyenoord ziet vandaag is het niet best. Ze missen creativiteit en ze zijn heel afhankelijk van de buitenspelers.”

Ibrahim Affelay ziet met name tekortkomingen op de vleugels. ”Op de flanken komt bijna heel het seizoen al niets vandaan. Ze hebben buitenspelers nodig die gewoon eens buitenom gaan of die bal in het strafschopgebied gooien. Het zegt heel veel dat Geertruida de tweede topscorer is. Hij speelt heel het seizoen al rechtsback, maar hij komt heel vaak in het strafschopgebied als tweede spits.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws