App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer: ”Dan moet je gewoon geduldig blijven”

Wieffer: ”Dan moet je gewoon geduldig blijven”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist vanavond de stadsderby te winnen van Sparta en na afloop verscheen Mats Wieffer voor de camera van ESPN.

“Wel vrij gemakkelijk”, aldus de middenvelder over de overwinning. “Ik denk ook niet dat zij echt iets gecreëerd hebben. Op een gegeven moment komen wij voor en ze deden ook niet echt drukzetten. Het was vrij makkelijk voor ons om er onderuit te spelen en de wedstrijd uit te spelen. Met oog op donderdag is dat voor ons wel lekker.”

Sparta speelde heel verdedigend, waardoor Feyenoord moeilijk in de wedstrijd kwam. “Dat is moeilijk. Ik denk dat we in de eerste helft iets sneller van kant naar kant moesten spelen met een iets hoger tempo. Dan moesten zij iets meer lopen, Nu hielden ze het midden goed dicht, waardoor we via de zijkanten nog wel ruimte hadden. De kansen die we gecreëerd hebben waren ook via de zijkanten met voorzetten. Dan moet je gewoon geduldig blijven.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert